FOLDERS GELOVEN

Het geloof heeft belangrijke bronnen van wijsheid en troost te bieden aan vele mensen, maar welke priester of pastor komt eraan toe zovelen persoonlijk te woord te staan en alle geloofsvragen zelf te beantwoorden? Zoals bij de huisarts of bij de bank informatiefolders beschikbaar zijn, zo kunnen de Folders Geloven in kerken, kapellen, bezinningsruimten e.d. steun bieden aan parochianen en bezoekers met vragen over leven en geloof.

HOE GEBRUIK JE DEZE FOLDERS?

De folders zijn bedoeld om in kerken, kapellen, bezinningsruimtes e.d. ter beschikking te leggen, zodat ze door bezoekers gratis kunnen worden meegenomen. Maar bepaalde titels kunnen ook:
* aangeboden worden bij huisbezoek
* worden opgenomen in een welkomstpakket voor nieuwe parochianen
* weggeven worden bij de voorbereiding op doop, communie, huwelijk
* als attentie gegeven worden aan bekenden die steun kunnen gebruiken.

Ook is het mogelijk om grote hoeveelheden van een titel te bestellen, bijvoorbeeld om te verspreiden bij een feest of jubileum of om een pastoraal thema in te leiden.

Hier kan je de FOLDERS INKIJKEN

De 12 thema's:

1 - wie is Jezus?
2 - wat is bidden?
3 - ik ben mijn geloof kwijt!
4 - kiezen voor het doopsel
5 - genieten van het leven!
6 - de eucharistie, een mysterie
7 - zal ik gaan biechten?
8 - waarom is er kwaad en lijden?
9 - leven met ziekte
10 - de Bijbel, een verborgen schat
11 - als de dood ons overrompelt
12 - werken aan je relatie

HOE GA JE TE WERK?

Als je in je parochie of je vereniging, ... de folders wilt aanbieden, bestel je eerst het startpakket (220 euro). Dit bestaat uit de display, gevuld met twaalf stapels folders. Iedere stapel bevat 100 folders. Je krijgt dus in totaal 1200 folders geleverd, samen met de display. Later kan je de folders per thema bijbestellen.

Bestellen

Het startpakket bestaat uit de display + 12 x 100 folders. Het kost 220 euro (+10 euro verzendkosten). Je kan het bestellen door hier te klikken en dan het startpakket aan je winkelmandje toe te voegen. Of je kan mailen aan halewijn.uitgaven@kerknet.be

Je kan ook folders bijbestellen per 100 stuks: per thema of per volledige set van 100 stuks van elk thema.