DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Het woord van God elke dag 2017

€ 25,00

Op de kaft van dit boek staat de icoon van het Heilig Gelaat die in de kerk van Sant'Egidio in Rome wordt bewaard. Een kopie van deze icoon is te vinden in alle gebedsplaatsen van de Gemeenschap van Sant'Egidio in de hele wereld. Dit gelaat mogen we aanschouwen terwijl we de bladzijden van dit boek lezen. Het wil ons helpen om de Heer te ontmoeten die tot ons spreekt.

Het Woord van God elke dag 2017 biedt korte spirituele commentaren bij een lezing uit de bijbel, ter ondersteuning van de dagelijkse meditatie. Deze inleidingen helpen de lezer om de tekst beter te begrijpen en trachten de weg naar zijn hart te openen voor Gods Woord. Dat hebben we elke dag nodig.

Aartsbisschop Vincenzo Paglia (1945) is voorzitter van de Pauselijke Academie voor het Leven en grootkanselier van het Pauselijk Instituut van Johannes Paulus II. Hij is spiritueel raadgever van de Gemeenschap van Sant'Egidio.

Auteur(s): Paglia, Vincenzo
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: Paperback , 496 pagina's , 23,5 x 14,5 cm
ISBN: 978-90-8528-403-1
Artikelcode: 549

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen