DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Opnieuw beginnen - Handleiding
Een weg naar volwassen geloof

€ 12,00

Werkboek

Als ons leven zijn gewone gangetje gaat, staan wij niet echt stil bij het geloof dat wij ooit hebben meegekregen en dat intussen, nu wij volwassen zijn, door zovele dingen is beïnvloed. Als wij per toeval of door een concrete aanleiding toch eens nadenken over ‘ons' geloof, merken we dat die overgeërfde beelden, verhalen en gedachten hun vanzelfsprekendheid hebben verloren. Dan kan het verlangen ontstaan om opnieuw te beginnen en op zoek te gaan naar een meer volwassen geloof.

Zo'n nieuw begin wil dit ‘werkboek' helpen mogelijk maken. Het dient in de eerste plaats als handboek of werkboek bij de geloofsvorming ‘Opnieuw beginnen'. De teksten en illustraties worden gebruikt tijdens deze geloofsvorming van zes bijeenkomsten die doorgaans ter plaatse in parochie, federatie of dekenaat worden georganiseerd. De teksten onder de titel ‘Dag na dag' zijn bedoeld voor persoonlijke overweging en meditatie in de tijd die verloopt tussen twee bijeenkomsten.

Het werkboek kan ook in eigen kleine kring of zelfs individueel gebruikt worden. Ook dan loont het de moeite de teksten van een bijeenkomst grondig door te nemen en daarna een week de tijd te nemen voor de persoonlijke reflecties uit ‘Dag na dag'.

 

Auteur(s): CCV
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: 120 pagina's , 21 x 29,5 cm
ISBN: GEEN ISBN
Artikelcode: 243B

Deel dit artikel

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen