DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Nieuws

vrijdag, 16 april 2021

Online boekvoorstelling 'Maria, wie ben je?' van mgr. Koen Vanhoutte
Donderdag 29 april 2021

Op donderdag 29 april, aan de vooravond van de meimaand, Mariamaand, stelt mgr. Koen Vanhoutte zijn boekje 'Maria, wie ben je?' voor. Daarin houdt hij zeven keer halt bij Maria om telkens een opvallend kenmerk van haar persoon en leven te overwegen en haar zo beter te leren kennen. Hij doet dit op basis van nieuwtestamentische getuigenissen en sprokkelt telkens ook suggesties om naar haar voorbeeld te leven.

Om 17 uur kan je via livestream een mariale gebedsdienst meevieren vanuit de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Alsemberg, geleid door mgr. Koen Vanhoutte.

Om 18 uur wordt het boek voorgesteld in een zoomsessie. Mgr. Vanhoutte gaat daarbij in gesprek met pater Frans Fabry, montfortaan. Toon Osaer, directeur van uitgeverij Halewijn, overhandigt het eerste exemplaar aan de auteur. 

Schrijf je gratis in, per mail aan els.vandam@kerknet.be en vermeld 'boekvoorstelling Maria' en of je ook aan de gebedsdienst deelneemt of niet. Je ontvangt dan tijdig de juiste links.

Deel dit bericht

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen je vrienden de link te zien al dan niet voorzien van uw commentaar. U kan de link naar deze pagina ook doormailen middels het e‐mail‐icoontje.Over delen