Laurence Freeman over meditatie. Lees een fragment uit het boek. - Halewijn Uitgeverij
DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Nieuws

maandag, 23 maart 2020

Laurence Freeman over meditatie. Lees een fragment uit het boek.

‘Meditatie is een zachte manier om met druk en problemen te leren omgaan, zacht voor onszelf en voor anderen, terwijl ze onze gezondheid en ons geestelijk welzijn bevordert.’ Dat schrijft Laurence Freeman, de Engelse benedictijnermonnik die aan het hoofd staat van de World Community for Christian Meditation, een beweging die in meer dan honderd landen actief is, in zijn boek ‘Goed Werk. Hoe meditatie je persoonlijk en professioneel leven verandert’. 

Omdat dit een moment is waarop veel mensen op zoek zijn naar rust en evenwicht in zichzelf, geven we je graag een inkijk in het boek, zodat je kan zien of het misschien iets voor jou is. Je kan hoofdstuk drie hieronder gratis lezen. Laurence Freeman maakt hierin de vergelijking tussen (christelijke) meditatie en mindfulness. Zonder te oordelen geeft hij op die manier ook heel goed weer wat christelijke meditatie voor hem betekent. 

Klik hier om een fragment uit het boek te lezen.

Deel dit bericht

Als u één van deze iconen aanklikt krijgen uw vrienden de link te zien, al dan niet voorzien van commentaar. U kan de link naar deze pagina ook mailen middels het enveloppe-icoontje.Over delen